dimarts, 1 de novembre del 2016

LABORATORI D'EDUCACIÓ I TECNOLOGIA (ETLAB)

Hola a tothom!

Al nostre campus (Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili) podem trobar l'ETLAB, concretament a l'aula 119. Es tracta d'un espai on tant el professorat com l'alumnat poden fer servir interactuant amb eines informàtiques, les quals poden ser molt útils en l'educació.

QUÈ HI TROBEM?

  • Ninus: Aparell a travès del qual s'hi projecten diverses activitats a terra i els alumnes hi poden interactuar gràcies a un objectiu que conté. Hi ha moltes activitats incloses com per exemple, jocs per ballar (per treballar el moviment), conta-contes,etc.



  • Wii de Nintendo
  • Pissarra digital interactiva (hi ha informació en aquest mateix blog).                                              


















  • Projector tàctil















  • Tablets (amb jocs educatius)
  • Aparell que funciona mitjançant el moviment de la mà: és un sensor connectat a la televisió o una pantalla el qual és capaç de reconèixer el moviment de la mà per moure un objecte 3d       dintre de la pantalla. Quan vam anar a veure'l vam mirar un crani, el qual el podiem anar girant o descobrir tots els racons d'una població amb un simple moviment.                                                                                                                 

Gràcies a tots aquests aparells les classes poden ser més divertides i dinàmiques, fet que causa l'interès i la implicació dels alumnes i una nova manera d'aprendre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada